• Uus

    Solid.O Man Shampoo, 100g

    0 1 2 3 4
    5/5 - 1 reviews

    View ratings
    0 1 2 3 4 0
    0 1 2 3 0 0
    0 1 2 0 1 0
    0 1 0 1 2 0
    0 0 1 2 3 0
    Add Review View Reviews
    ABG10202
    Tugev palsam ja volüümi andev šampoon meestele
    12,50 €
    Maksudega
    Kogus

    Kirjeldus

    Solid.O Man šampoon

    Tahkel kujul konditsioneeriv šampoon juuste hooldamiseks ja puhastamiseks. Lihtne kasutada ja ideaalne reisimiseks, see välistab täielikult vajaduse plastpakendite järele ja vähendab veetarbimist. Selle ülimalt looduslik koostis muudab selle sobilikuks kõikidele juuksetüüpidele ja igapäevaseks kasutamiseks tänu tugevdavate ja volüümi andvate omadustega looduslikele koostisainetele. Solid.O Originali Man sarja tahke šampoon-palsam on ideaalne liitlane meestele, kes mitte ainult ei soovi oma juuste eest hoolitseda, vaid soovivad teha ka keskkonnateadliku valiku. See sobib kõikidele juuksetüüpidele. Ilma lisatud värvaineteta. Värvainevaba.

    orgaanilise argaaniaõli, orgaanilise kaera ekstrakti ja pantenooliga

    Dermatoloogiliselt testitud

    Kasutamine

    Loputage vee all ja töötage mõni hetk käte vahel. Solid.O Original loob pehme ja õrna emulsiooni, mis kantakse otse nahale, masseerides jalalabadest kuni kaelani. Seda on lihtne maha loputada.

    Peamised koostisosad

    Orgaanilise argaaniaõliga
    Annab sügavalt toitva toime, mis on oluline tervete ja tugevate juuste jaoks. Toimib täieliku iluhooldusena, kaitstes juukseid väliste mõjurite ja vananemise eest. Annab juustele siidise puudutuse, suurendades pehmust ja läiget, ilma neid koormamata. Aitab juukseid distsiplineerida, muutes need kergesti kammitavaks ja kontrollides nende särisemist.

    Orgaanilise kaeraga
    Orgaaniline kaer on õrn, kuid tõhus koostisosa, mis sobib ideaalselt peanaha niisutamiseks, vältides selle kuivust ja ketendamist. See rahustab ärritust ja pakub tundlikule peanahale rahustavat tunnet.

    Koos pantenooliga
    Panthenool, tuntud ka kui provitamiin B5, on mitmekülgne koostisaine, millel on mitmeid juuksehoolduse eeliseid. Tänu oma niisutavale toimele aitab pantenool hoida juukseid elastsena ja hoiab ära nende murdumise. See stimuleerib peanaha rakkude taastumist, aidates kaasa tugevamatele ja tervematele juuste kasvule.

    Koostisainete sünergia
    Orgaanilise argaaniaõli, orgaanilise kaera ja pantenooli kombinatsioon meestele mõeldud šampoonis loob tervikliku hoolduse, mis mitte ainult ei puhasta, vaid ka hooldab juukseid. See eemaldab õrnalt rasu ja mustuse, austades samal ajal peanaha loomulikku tasakaalu. Juukseid toidetakse sügavuti juurtest otsteni tänu argaaniaõli asendamatutele rasvhapetele ja toitainetele. Kaeraekstraktid ja pantenool toimivad sünergias, tugevdades juukseid ja kaitstes neid igapäevaste kahjustuste eest.

    Solid.O originaalkosmeetika:

    • Need on plastivabad
    • Nad ei raiska vett
    • Need on kompaktsed ja hõlpsasti transporditavad
    • on enam kui 90% looduslikud
    • Need on koostatud koostisainetest, mis lagunevad keskkonda kahjustamata
    • Need vähendavad jäätmeid ja neil on pikem säilivusaeg kui traditsioonilisel vedelal kosmeetikal
    • On silikoonivabad, parabeenivabad, sls-vabad ja naeltevabad

    Kogu Solid.O Original tootesari on valmistatud botaanilistest ekstraktidest ja väärtuslikest eeterlikest õlidest, mis nagu õrna sümfoonia noodid moodustavad looduslike koostisosade harmoonia, mis on meie tahke kosmeetika aluseks. Meie jaoks ühineb loodus tehnoloogiaga, teadus ja emotsioonid põimuvad, luues enneolematu sünergia.

    Solid.O Originali valimine tähendab oma vaatenurga muutmist ja otsust võtta omaks lugupidavam ja jätkusuutlikum eksistents isegi väikeste igapäevaste valikute puhul. Anname oma panuse planeedi kaitsmisse, pakkudes täiesti plastivabasid ja veejäätmeteta tooteid, mis on loodud traditsiooniliste asendama

    Sündete, mida kasutatakse nendes tahketes toodetes seebi asemel, soovitatakse tundliku naha ja isegi beebinaha puhastamiseks, kuna need on palju õrnemad ja nahasõbralikumad kui traditsioonilised seebid. Kuid pidage meeles, et sündeetides sisalduvad anioonsed pindaktiivsed ained võivad reaktiivsetes nahkades põhjustada sensibiliseerimisprobleeme. Sellegipoolest, kuigi sündeedid võivad osutuda väikese elanikkonnarühma jaoks ärrituse allikaks, on need kahtlemata palju soovitatavamad kui traditsioonilised seebid.

    Toote üksikasjad
    ABG10202

    Lisainfo

    Maht milliliitrites
    100
    Uus toode
    000000000000
    How to use

    Kasutamine

    Loputage vee all ja töötage mõni hetk käte vahel. Solid.O Original loob pehme ja õrna emulsiooni. Kandke see juustele nagu tavalist šampooni. Seda on lihtne maha loputada.

    Questions(FAQs)

    Reviews Reviews (0)

    Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
    Filter:
    0 1 2 3 4 (0)
    0 1 2 3 0 (0)
    0 1 2 0 1 (0)
    0 1 0 1 2 (0)
    0 0 1 2 3 (0)